banner pagini secundare

Supervizare lucrari

Activitatea de supervizare a lucrarilor este o parte componenta a activitatii de consultanta in domeniul constructiilor. Urmarirea executiei lucrurilor se desfasoara in conformitate cu prevederile legale in vigoare. Marea majoritate a proiectelor de supervizare implementate de Proiect Consulting SRL se desfasoara in conformitate cu conditiile contractuale FIDIC (Federatia Internationala A Inginerilor Consultanti).

Inginerii rezidenti si Inspectorii / dirigintii de santier isi desfasoara activitatea in urmatoarele perioade: pregatirea executiei lucrarilor; executarea lucrarilor; receptia lucrarilor; dupa receptive la finalizarea lucrarilor, pana la receptia finala.
supervizare
 
proiectare

PROIECTARE

Conform Hotararii de Guvern nr. 907/2016, documentatiile tehnico-economice aferente obiectivelor de investitii finantate din fonduri publice ...

 
consultanta

CONSULTANTA

Proiect Consulting SRL ofera clientilor si potentialilor clienti consultanta in diverse stadii ale proiectului de investitii, de la definirea temei de proiectare, pana la receptionarea obiectivului final.

 
supervizare

SUPERVIZARE LUCRARI

Activitatea de supervizare a lucrarilor este o parte componenta a activitatii de consultanta in domeniul

 
management

MANAGEMENT DE PROIECT

Caracteristicle strategiei noastre de management de proiect sunt: